Човешката холограма – нова ера в квантова от Робин Кели

От автора на „Човешката ДНК – антена към Вселената” Робин Кели

Човешките тела се формират върху невидимите информационни полета и взаимодействат ежедневно с тях чрез нашата ДНК. Тя е в основата на модела на човешката холограма.

Д-р Кели разяснява какво представлява холограмата, как се изгражда моделът на човешката холограма и защо е толкова важен за нас, хората.

Моделът на човешката холограма:

  • Обяснява защо се разболяваме и как чрез него да намерим пътя към изцелението
  • Какво представлява сърдечната кохерентност и как да я постигнем, за да се излекуваме
  • Показва по какъв начин фракталният модел е важен за лечението – само чрез промяната на един спомен, на едно вярване се лекуват болести на века като рака, сърдечни заболявания, високо кръвно, хронични здравословни проблеми
  • Обединява сърце и ум, чувства и предчувствия
  • Запознава с най-новите проучвания на квантовата биология и тяхното приложение в практиката – от разкриване на тайните на ароматите до облекчаване на трафика в големите градове

Д-р Робин Кели, автор на бестселъра „Човешката ДНК”, изследва най-новите концепции за вселената и излага своите теории за това как, като осъзнаваме своята същност на човешки холограми, можем, с промяната дори и на най-малкия елемент, да променим не само нашето бъдеще, но и това на цялата планета. Запознава ни с революционните изследвания от последните години на биофизици и медици, които откриват нова ера – ерата на чудесата. Повежда ни в това приключение и ни показва как най-добре да използваме тази информация тук и сега, за да преобразим живота си и да постигнем възможно най-добро здраве.

Днес всички учени са единодушни, че зад нашия свят на времето и пространството се крие друг – невидим за сетивата ни! Науката квантова биология сега прохожда, но е един от пътищата, водещи ни към този свят!

д-р Р. Кели

23 May 2014