Пътеводител National Geographic: Швейцария / Тереза Фишер

Малко познати места. Подсказано. Не пропускайте. Изживяване.

Всеки ден експертите на “National Geographic” пътуват по света, потапяйки се “зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя “Швейцария”, който съдържа:

Планиране на пътуването – обстоен преглед на Швейцария, който ще ви помогне да организирате посещението си според времето, с което разполагате и специфичните ви интереси.

Изживяване – неповторимо и с ваше участие, включително необикновени зимни спортове, наблюдаване на дивата природа и пътуване с влак през високи планински проходи.

Подсказано – от фотографите, авторите и изследователите на “National Geographic”, както и от местни експерти за любими интересни места, полезни съвети и други.

Пешеходни обиколки и пътувания с влак и автомобил – с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които Стария град в Женева, езерото Ньошател, Стария град в Цюрих и района Юнгфрау.

Малко познати места – включващи хълмистата провинция Апенцелерланд, долините в Тичино и езерата на централна Швейцария.

Не пропускайте – изброените във всяка глава списъци, които ви препращат към подробни описания на горещо препоръчвани от нас места и занимания.

Превъзходни цветни снимки, илюстрации и карти – те улесняват избора и бързата ориентация и помагат да извлечете най-доброто от всяко посещавано място.

 

22 February 2016