Атомни навици / Джеймс Клиър

Минимална промяна, забележителни резултати. Лесен и доказан начин да си изградим добри навици и да се избавим от лошите хора.

“Атомни навици” предлага доказана стратегия за успех. Независимо дали сте лидер, който иска най-доброто за екипа си, атлет, който се готви за състезание, или просто човек, който не може да откаже цигарите, да свали някой килограм или да намали стреса в живота си – тази книга ще ви помогне да постигнете целите си стъпка по стъпка.

Джеймс Клиър, един от водещите експерти по изграждане на навици, разказва как удивителните постижения всъщност са резултат от дребни на пръв поглед, но значими промени в поведението ни.

Въртите се в омагьосан кръг от вредни навици? Проблемът не е у вас. Проблемът е в системата, която използвате. Често лошите навици биват повтаряни отново и отново. Не защото не искаме да се променим, а защото ни липсва правилен подход. “Атомни навици” дава отговор на въпроса как да променим поведението си, така че да се отърсим от нежеланите привички и да запазим онези, които допринасят за доброто ни физическо и емоционално здраве.

    “Превъзходно практична и полезна книга. Джеймс Клиър представя най-основната информация за изграждането на навици, за да може вие да постигнете повече с по-малко усилия.”

    Марк Менсън, автор на “Тънкото изкуство да не ти пука”

23 February 2021