Работно време през януари

Уважаеми читатели и приятели,

в условията на извънредна епидемична обстановка Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” преустанови работата с читатели на Детски отдел и читалните зали. Активна на място, в библиотеката, остава услугата връщане и заемане на литература за дома от читателите на Заемна за възрастни, които също така могат да презапишат своите книги или предварително да заявят желаната от тях литература на телефон 087 906 0070 или на имейл libshumen@abv.bg, а също така и чрез електронната ни услуга МОЯТА БИБЛИОТЕКА, достъпна през електронния ни каталог в сайта на библиотеката (libshumen.org).

На всички наши читатели предлагаме възможността да получат безплатно на посочен от тях имейл библиографска справка и до 10 сканирани страници от притежавани от нас издания, като заявки се приемат на горепосочения имейл, чрез съобщение на Фейсбук страницата на библиотеката и на телефон 087 923 7625.

Читателите на Детски отдел могат да заявят получаването на електронно копие от притежавано от библиотеката учебно съдържание, включително помощни тестове по учебните предмети от първи до седми клас, чрез съобщение на Фейсбук страницата на отдела, на имейл detski_otdelsh@abv.bg или на телефон 087 906 0072.

Уважаеми читатели, напомняме Ви и за възможността да ползвате книжните ни колекции, публикувани в сайта ни Дигитална библиотека, както и краеведското съдържание в сайтовете ни Шуменски край и Шуменски истории.

През настоящия месец януари библиотеката ще работи със следното работно време: понеделник – петък: от 8:30 до 18:00 ч.; събота: от 9:00 до 16:00 ч.

Бъдете здрави!

06 January 2021