Търси се: Истината за рака / Проф. Давид Хаят

“През всичките тези години заради статуса ми на университетски професор и началник на едно от най-модерните онкологични отделения аз приемах за свое задължение да твърдя единствено онова, което е научно доказано – т.е. доказано на базата на сериозни изследвания, които са безспорни от методологическа гледна точка и са публикувани само в най-добрите научни списания. Трябваше ми време да приема, че съм по-проницателен за това, което науката не може да докаже категорично.
Тук представям друга гледна точка, друга истина – моята. Целта ми е да ви помогна да разберете по-добре рака, за да ви предпазя от това заболяване.”
проф. Давид Хаят

Проф. Давид Хаят е завеждащ отделение “Медицинска онкология” в болница “Питие-Салпетриер” в Париж от 1990 г., професор в университета “Пиер и Мария Кюри”, асоцииран професор в Центъра за лечение на рак “М.Д. Андерсън” в Хюстън, Тексас, и член на борда на Американското дружество по клинична онкология. Автор е на няколко бестселъра и основоположник на програма за подкрепа на болните от рак, с цел да се справят по-успешно с болестта.

01 September 2020