101 отбивки с деца / Иван Михалев, Елина Цанкова

Идеи за семейни пътешествия.
Бонус: 12 фестивала за деца.

След смайващия успех на първите три пътеводителя от серията “101 отбивки“, както и на тематичната “101 романтични места“, пътешествениците – самите те семейство – споделят опита си за трудностите, когато трябва да планираш почивката си с малко дете на задната седалка. В книгата могат да бъдат открити множество съвети за млади родители, както и най-добрите места, където да заведеш децата си.
“Искаме всички да осъзнаят, че пътуването с деца е добро не само за тях, добро е за цялото семейство и не е особено трудно”, казват Иван и Елина. Защото България е пълна с очарователни места, които ще отключат любопитството на вашето дете и ще ви подарят безброй щастливи мигове, за които с радост ще си спомняте, когато децата ви пораснат и поемат сами по широкия свят.
Освен 101 непознати места, любопитни факти за тях, точни упътвания и друга полезна информация в книгата ще откриете и бонус – 12 български фестивала, подходящи за деца. От кукерски танци и улични карнавали до Парад на хвърчилата и “лютеницотерапия” – вижте кои са най-вълнуващите празници на открито, подредени по дати през годината.

05 August 2019